Blijwin's feest

Release Party

Voel je Vrij, Dans met Mij, Samen Blij

21 juni 2023

Na de eerste single "Blij Zijn" in 2020 bleef Blijwin muziek uitbrengen. Zoveel muziek dat het nu, in 2023, tijd is om het allereerste album uit te brengen. En dat doen we met een groot feest!
Show

Blijwin's Disco

Natuurlijk geeft Blijwin een toffe kinderdisco show tijdens de release party. Met hierin een aantal van zijn nieuwe nummers. Zoals 'Voel je vrij' en 'Badkamerballet'. En natuurlijk niet vergeten: de bekende hits Onesie Dansie en Rocken op m'n Luchtgitaar.
Gratis

Blijwin® Merchandise

Niemand gaat met lege handen naar huis. Er zijn kaarten, posters en stickers als aandenken aan de show. En natuurlijk zodat jij makkelijk de nieuwe liedjes van Blijwin aan iedereen kan laten horen.
Powered by Pretwin

Schminken en Ballonnen

Wat is een feest zonder schmink en ballonnen? Twee professionals van Pretwin zitten klaar om de kinderen te betoveren met schmink en ballonnen. Samen maken we er een geweldig feest van!
To be announced

Gastoptredens

We zijn met vrienden van Blijwin® in gesprek voor speciale gastoptredens. Later meer
Eerste gastoptreden

Mijn lievelingsprinses!

Sinds Lang Leve de Liefde weet iedereen wie mijn lievelingsprinses is... toch?

Locatie

Monkey Town Maarssen
Safariweg 203
(Tegenover treinstation)
Maarssen

Tijden

Inloop
14:00u (je kan al eerder komen spelen)
Feest
15:00-18:00
Entree
€9,95 per kind, volwassenen gratis
Release Party

Reserveer je plek op de gastenlijst

Monkey Town Maarssen is op 21 juni vrij te bezoeken, maar het kan erg druk worden. Zet je zelf daarom alvast op de gastenlijst door een shirt te kopen. Je bent dan gegarandeerd van toegang omdat je op de gastenlijst staat.
Reserveren